Vad är med på din bucketlist?

En bucketlist är en lista med saker som du vill göra innan du går vidare. Begreppet är idag mycket populärt och kändisar talar om vad de redan gjort och vad som är kvar på deras listor. I och med att vi aldrig kan veta när detta jordeliv är över så kan det vara klokt att komma igång med din bucketlist så snart som möjligt.

Vad ska vara med på en bucketlist?

Du kan ta med precis vad som helst på din bucketlist. Det kan till exempel vara att du vill testa att resa med din cykel istället för att flyga till ett annat land. Det kan också vara att du vill hinna med spännande saker i Sverige eller utomlands.

Det blir ofta resor på bucketlists men många skriver också saker som att få barn, träffa en kändis och utmana sina rädslor.

Det är helt upp till dig vad som ska vara med på en bucketlist och det är inte så att du måste göra saker i ordning. Om du inte känner dig redo för att bergsklättra så kan du låta den punkten stå på din lista ett tag till medan du betar av annat.

Skriv ner allt du kan tänka dig utan krav på att du faktiskt måste genomföra det du skriver ner. Då får du en bucketlist med mycket god potential. Den kan du sedan kika på om du sitter med din partner och har tråkigt en regnig söndag!