Testa studieresa nästa gång det ska resas

Istället för att ta husbilen på semestern kan du välja studieresan som är minst lika givande. Det finns studieresor för skolor men faktiskt också för vuxna som vill lära sig mer om platser och kultur. Du kan åka till Egypten och uppleva landet på ett sätt som får dig att transporteras tillbaka till tiden då slavar byggde pyramider.

Du kan åka till en solig ö där du lär dig mer om hur meditation fungerar. En studieresa borde vara med på allas bucketlist för det är så stor skillnad på att resa och gissa och på att få veta mer. Varje plats har en massa intressant historia.

Studieresor kan handla om allt från hälsa till det som finns på plats. Om du är intresserad av det italienska köket är det ju fantastiskt att åka till Italien för att lära sig laga mat hands on på plats. Du kommer att ha en guide som pratar svenska så att du förstår men du kan förkovra dig i kunskapen som bara finns i landet som är källan till maten som du älskar mest.

Lär dig golfa utomlands!

Hälsomagasin har ofta reklam för studieresor men det finns förstås företag som är experter på detta. Du kan åka långt eller till och med välja en studieresa i Sverige som inte alls blir dyr. Det finns så mycket att lära så passa på att göra det då du får semester och har budget för en resa.