Roliga saker vi alla gör i hemlighet

Det finns vissa mänskliga saker som kan låta lustiga men som alla gör i all hemlighet. Okej, kanske inte alla men väldigt många. Om du till exempel klär på dig i en viss ordning så betyder det inte att du är annorlunda. Det är det många andra som gör!

Här är några exempel på knäppa och roliga saker de flesta gör:

Låtsas att vi är med i musikvideos

Inte så konstigt att folk betalar för att få spela in en låt och video. Det här är förresten något som kan passa perfekt som aktivitet för ett par en regnig söndag! Fast det går också bra att dra igång musiken hemma, klä upp sig och börja dansa och mima. Det är det många andra som gör just nu.

Dagdrömmer om ett liv med de kända och rika

Plötsligt så förändras allt och en känd person vill bara vara med dig hela dagen lång. Eller så blir du känd och alla tittar efter dig på gatan. Eller så blir du bästis med en kunglighet. Det här är en mycket vanlig form av fantasi som folk har dagligen. Se dig om där du sitter på bussen. Folk med slutna ögon sitter och drömmer om att vara kända. Be om en autograf då de öppnar ögonen!

Laga mat som om du filmades

När du lagar mat så kanske du förklarar vad du gör samtidigt. Lite som en känd TV-kock. Det här är det många som gör. Du kanske till och med ringer din mamma på whatsapp så att du kan showa för henne via videon. Då känns det ju som på riktigt!

Kolla vänner och gamla vänner på Facebook

Det här är det många som gör. Du kollar vad de publicerar och läser noga men säger aldrig hej. En del skulle kalla det för stalking, andra säger att det är nyfikenhet!

Pratar med oss själva i spegeln

Alla gör detta, precis alla!