Positiva saker med snus som du inte tänkt på

Det spelar inte så stor roll om du tillhör de som tycker att snus är det bästa som finns efter raketosten eller om du är tveksam. Oavsett din inställning så finns det bra saker med snus som kan vara fina att känna till. Vi ska kika lite närmre på några positiva aspekter av snus som kan vara väl värda att tänka på.

Det finns goda smaker

Du behöver inte snusa klassiskt snus med tobakssmak. Du behöver inte ens ha nikotin i snuset. Det har hänt så mycket med utvecklingen av smak och form. Numera kan du välja allt från viol snus till smak av kaffe eller saft.

Du kan garanterat hitta en smak som faller dig väl under läppen. Och om du skulle tröttna på den snussmak du använder så är det ju bara att byta och testa något nytt. Priset är minst sagt attraktivt och du kommer långt med en vanlig snusdosa.

Du slipper gömma dig med snuset

När folk röker så kan det bli bråk. Det luktar illa, röken kan göra andra sjuka och så ses du kanske som en mindre intelligent människa som håller på med cigaretter. Men med snus är det ingen som har någon åsikt för de vet ju inte att du snusar.

Du behöver inte gömma dig och inte komma med ursäkter. Inget snack om att du inte visste bättre. En väldigt bra sak med snus helt enkelt. Positivt att du kan hålla ditt behov av nikotin helt för dig själv med snuspåsar som inte ens syns under läppen.

leende kvinna
Ingen annar vad denna kvinna har under läppen…

Du kan köpa snus överallt!

Om du inte har snus hemma är det bara att besöka en pizzeria i närheten, kiosk eller kanske vanlig matbutik. Det kommer att finnas snusdosor inom räckhåll. Om du är lite om dig och kring dig så kan du spara pengar på att handla ditt snus online. Det är det många som gör och det är superenkelt för då får du snuset hem i brevlådan.

Det finns många roliga skämt om snus

En annan positiv sak är att snus kan få dig att skratta. Jajamän, det finns roliga skämt om snuset. Du kanske har hört det om att det inte gick att dra ett skämt om snus för att det var för grovt. Och så finns det bilder på kändisar som stoppat in så stora prillor att det ser helt galet roligt ut.

Du kan hitta torra skämt såväl som snusskämt som kan få vem som helst att skratta. Detta är en positiv sak om snus som få har tänkt på.

Du kan sluta röka utan att sluta med nikotin

När du vill sluta röka så kan det ju vara så att du inte tycker att nikotinet är något problem. Det finns ju rön om att nikotinet i sig inte är någon större hälsorisk. Då är det ju väldigt positivt att du kan välja snus som ett alternativ och därmed komma ifrån det som var farligt med rökningen utan att behöva hantera nikotinabstinens.