Ovanliga halloween kläder, gör något galet coolt i år!

Halloween är inte en svensk tradition men på senare år så blir det allt vanligare med Halloween fester. På ett halloween party så gäller det att komma som någon annan. Lite som påskkärringarna fast mycket coolare. Här ska vi ta en titt på ovanliga Halloween kläder som kan göra din nästa fest till ett minne för livet!

Halloween kläder som uttrycker din personlighet

Du kanske är bodybuilder som använder Melanotan för att ständigt vara brun. Bygg på detta. Du har redan den fina bruna hudfärgen. Om du är en person som älskar gymmet och som ofta tränar kan du ju skapa en Halloween kostym med detta tema.

Hitta en twist. Kanske gör du något med humor. Var samma alfa-hane som du alltid är fast med gummiband istället för tunga vikter. Eller så klär du ut dig till en typisk beta-man på gymmet. Byt dina vanliga träningskläder mot något färgglatt och galet. Kanske en peruk på det också…

Här kan inspireras av JP Sanders tagning på beta-hanen på gymmet:

Humoristisk Halloween kostym

Det där med att vara rolig är alltid aktuellt för halloween kostymer. Du kanske inte måste ta i så hårt för att få folk omkring dig att skratta. Ponera att du klär dig i finkläder. En snygg kostym med fin skjorta. Till detta har du strumpor i olika färg.

Eller så har du en knasig fluga på till den eleganta utstyrseln. Detta skapar komedi på ett sätt som är genomtänkt och lurigt. Det är något som folk omkring dig med hjärna kommer att uppskatta. Det är inte överdrivet, bara sådär smakfullt genomtänkt. En Halloween utklädnad som du kan känna dig bekväm med!

Gör en egen sjöjungfrukostym

Det är förvånansvärt enkelt att klä ut sig till sjöjungfru och detta är verkligen något som kan bringa så mycket glädje till en fest. Detta oavsett om det är Halloween eller bara maskerad. Allt du behöver är ett förkläde samt en massa bullpappersformar i olika färger.

bullpappersform
Bullpapper hör Halloween till!

Det är bara att vika bullpappersformen på hälften och sedan klistra mot den nedersta delen av förklädet. Du fortsätter på samma sätt, rad för rad, upp till midjan. Det kommer att se ut som fiskhud i olika färger. På med peruk och färgglad topp så är du sjöjungfrun!

Klä ut dig till krukväxt

Hurra för gröna initiativ! Det är klart att du ska ha Halloween kläder med miljötema. Hitta en korgpåse eller vanlig korg som du kan klippa botten ur. Använd handtagen som hängslen så att du kan fästa denna korg omkring dig över midjan.

halloween kostym kruka

Nu kan du klippa ut gröna blad som du dekorerar din korg med. Det är alltså du som är krukväxten som du nu liksom växer ut i. Detta är en rolig Halloween kostym som dessutom är enkel att ordna med.

Satsa på en färg som står ut

En Halloween dräkt behöver inte få dig att se ut som en sak eller specifik person. Den kan också ha ett färgtema. Om du klär dig helt i vitt kanske folk tänker Kent (deras konsert med samma tema) om du klär dig helt i grönt blir det kanske Kermit.

När någon frågar dig vad du ska föreställa kan du säga att du är grön, röd eller gul och det är det hela. Det här kan ju gå i en massa riktningar. Kanske vill du till och med vara lite politisk. Brun, blå eller röd…

Halloween dräkt med sporttema

Inom sporten finner vi så mycket inspiration. Du kan fundera på vilken sport du tycker om och hur du ska klä dig för att andra ska se vad det handlar om. Det kan vara tennis, simhopp, dans eller varför inte skateboard?

Det här är ett ämne som kan leda till fantastisk utklädnad Halloween blir oförglömlig av. Ha lika kul när du väljer dina Halloween kläder som då du går på festen. Själva planeringen och pysslet med dräkten är ju en del av livets goda, lycka till!