Några spännande saker att göra i Sverige

Om du känner att det är dags att göra vardagen lite roligare så kanske du vill ge dig på något spännande. Det finns en hel del kul att göra runtom i vårt land. Här är några tips som kanske passar dig som handen i handsken just nu!

Gå på nöjesfält

De stora städerna har utmärkta nöjesfält. I Stockholm kan du besöka Gröna Lund. Ta en promenad på Djurgården innan eller efter för att tanka lite hälsa genom att se träd. I Göteborg kan du besöka Liseberg som är fullt av spänning.

Kör på isbana i Luleå

Isbanan i Luleå är en fantastiskt spännande aktivitet under vintertid. Ta med dig skridskor eller promenera. Kör på isen och se till att ha varm choklad med dig för en paus med macka och choklad i solen.

Lost City i Gustavsvik

Ta med barnen till Lost City och låt de bränna all överskottsenergi i rutschkanor och vatten. Det här är ett äventyrsland som alltid är aktuellt oavsett vädret utomhus.

Tom Tits experiment

Södertäljes stolthet är Tom Tits där barn och vuxna kan upptäcka spännande saker. Ge besöker en hel dag eller åtminstone en eftermiddag.

Kolmården

Kolmårdens djurpark är en underbar upplevelse. Här kan du ägna minst en dag och parken passar mycket bra för stora och små.

Kokpunkten Actionbad i Västerås

Här kan du åka i rutschkanor, bada i konstgjorda vattenfall och klättra på klättervägg över vatten. Perfekt för hela familjen med något för stora och små.

Sala Silvergruva

Ner i gruvan och upptäck platsen där silver har brutits! Det här är ett äventyr som slår det mesta!