Gör saker som får folk omkring dig att skratta

Om du tycker att det känns underbart att få folk omkring dig att skratta så är du säkert redan känd som något av en spillevink. Du skäms inte för att erkänna att du ofta står framför din spegel och mimar och annat som folk aldrig skulle tala om att de gör. Här är några tips på saker som du kan göra för att skapa komiska situationer i vardagen.

Jama som en katt när det kommer email

När du sitter på jobbet i ett rum med många kollegor så kan du få de att skratta när du gör något som är lite konstigt. Varje gång du får ett nytt mejl kan du säga mjau. De kanske inte märker det men efter ett tag börjar de inse att något knasigt pågår framför din skärm!

Gå till ett vattenland eller en djurpark med fiskespö

Om du kommer till djurparken med ett fiskespö kanske de ber dig om att inte ta det med dig in. Men chansen är god att ingen märker och att du sedan får många att le då du närmar dig tanken med stora fiskar med ditt spö.

Ring och säg att du inte har tid att prata nu

Ring din väninna och tala om att du just nu inte hinner med att prata.

Erkänn för din partner att du har kommit från framtiden

Det här är perfekt för en tråkig söndag då det regnar. Tänk igenom hur din framtid ser ut och börja nu att prata med din partner som att du just har återvänt från den!

Ha olika färg på dina strumpor

Gå till jobbet med olika färg på strumporna. Eller ha två olika skor på dig. Det här kommer garanterat att locka fram ett skratt.

Börja bråka med en skyltdocka

Dra igång ett samtal med en skyltdocka ungefär som att det var en person som inte betett sig väl mot dig. Tala om hur ohövlig dockan är och be den om att be om ursäkt. Det här kan bli hur knasigt som helst. Du kanske ombeds lämna butiken. Särskilt om du ger skyltdockan en örfil!

Vad står ni här och mallar er om?

Hoppa in i en taxi och skrik…

Följ efter den bilen! Precis som i en film. Kolla hur chauffören tar detta. Det kan bli hur roligt som helst!

Busring till vänner och främlingar

Och spela in detta. Det blir lite som Hassan fast i din egen regi. Du kan ringa och låtsas att du söker en viss person. Du kan ringa och låtsas som att ni känner varandra och massa andra galna saker. Det här kan vara något att ha med på en bucketlist.

Få lite inspiration från Hassan:

 

Ställ tomtar i grannens trädgård

Ställ tomtar eller något annat konstigt du har i din grannes trädgård. Gör detta då de inte märker det så blir det extra roligt.