Försök att prata i tredje person hela dagen

Om du längtar efter spännande saker att göra kanske du ska upptäcka hur spännande livet kan bli bara av att prata på ett annorlunda sätt. Du behöver inte hålla på med en krånglig dialekt för att det ska bli kul. Det kan ju leda till att folk rentav blir sura på dig när du försöker låta som en värmlänning men mest får det att framstå som att du är en idiot.

Nej, kör istället på att prata i tredje person hela dagen. Du får aldrig säga jag, mig eller oss. Inget vi och vår. Om det finns en galen bucketlist sak att göra så är det detta. Prova bara att prata utan att någon gång nämna dessa ord. Det blir väldigt spännande.

Öva lite hemma innan du ger dig på att göra detta en hel dag. Du kanske kan köra ett samtal med någon du ofta pratar med i tredje person som uppvärmning innan du ger dig på en hel dag på detta vis.

Dessutom så kan du upptäcka en ny sida av dig själv då du talar i tredje person. Det kan rentav leda till att du upptäcker saker som du skulle vilja ändra eller inser hur du normalt sett pratar. Folk kanske inte ens märker vad du sysslar med och då kanske du ska fundera på hur mycket folk överhuvudtaget bryr sig om vad du säger…