Det regnar utomhus, vad kan ni göra?

Det bästa som hänt dig sitter i soffan och smaskar på smörgås i soffan bredvid dig en regnig söndagsmorgon. Vad kan ni göra idag för att förgylla relationen och ha lite kul. Imorgon är det vardag igen och då kan ni behöva roliga saker för vardagen. Men just nu är det fortfarande helg och då har ni ju ledigt. Vad ska ni göra?

Åk iväg på inomhusaktivitet

Det finns gott om inomhusaktiviteter som är spännande. Museum, biografer och actionbad är sådant som kan vara aktuellt att göra tillsammans en regnig söndag. Kolla vad som finns nära er och boka biljetter så att ni kommer in när ni kommer fram!

Laga en brakmåltid

Ät upp mackan och börja tänka på middagen. Laga till en brakmåltid med det som finns i kylen. Om ni slår era kloka huvuden samman kan ni komma på något annorlunda och så går det ju att söka online för att se vad som går att göra med specifika ingredienser.

Skriv en förslagslista

Gör planer för framtiden. Det kan vara att ni bestämmer vad ni ska göra följande vecka på onsdag kväll såväl som om en månad då ni har semester. Ni skriver en lista var och läser sedan varandras listor för att kryssa för det ni håller med om som en bra sak att göra tillsammans.