5 sätt att göra vardagen rolig

Måndagsmorgon igen och du känner att du egentligen inte har lust att kliva ur sängen. Gör inte det! Stanna hemma och drick varm choklad istället! Skolk från skola och jobb är förstås inte det ända sättet att göra en vardag roligare på. Det finns andra vägar att gå som kanske är lite smartare om du tänker att du vill behålla det där jobbet och klara av din utbildning…

  1. Är på en annorlunda plats

Ät dagens lunch på en annorlunda plats. Kanske vid ett torg eller plats där många är aktiva. Då får du intressant underhållning när du äter!

  1. Starta en ny hobby

Boka in en kurs till eftermiddagen eller kvällen. Testa något helt nytt för dig. Det kan vara yoga, teckning eller något annat. Fråga vänner vad för hobby de sysslar med samma dag och fråga om du får komma med och testa.

  1. Ring en vän från förr

Bläddra i din telefonbok och ring någon du inte har pratat med på över ett år. Ta reda på vad som händer i denna persons liv och prata lite om det ni gjorde när ni sist sågs.

  1. Gå på bio ensam

Se en film ensam. Välj något som du normalt sett aldrig skulle se. Det blir ju ingen diskussion om saken eftersom du går ensam och ser filmen.

  1. Få en skönhetsbehandling

Snygga till dig med manikyr, ansiktsbehandling eller något annat som får dig att känna dig vacker inifrån och ut!